Michel Couvreur, Overaged, Pure Malt whisky


Overaged, Pure Malt whisky en fransk blended malt whisky med många överraskningar från legenden Michel Couvreur. Efter 4 års lagring i Skottland, väljs faten noggrant ut och transporteras till Bouze-les-Beaune som ligger i östra Frankrike. Där får whiskyn mogna i hans sherryfat, Pedro Ximenez. Whiskyn består av hela 54 single malts som har lagrats i mellan 12 och 27 år. Denna ofiltrerade whisky har massor av ”power” i sig och du hittar smaker som lite nöt, tobak, mustig sherry och en lång härlig fruktig eftersmak. Passar utmärkt efter middagen, jakten eller fisketuren.

Michel Couvreur Overaged Malt Whisky

Alkoholhalt: 43%
Ursprungsland: Frankrike
Destilleri: Skottland

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.